Om oss

Bajsnödigt -en pilotscen för humor, är en humorklubb som sedan 2007 arrangerat klubbkvällar i Göteborg. Klubben har gjort sig ett namn bland, inte minst komiker, för god stämning och en varm publik. Det senaste året har klubben valt att inte ha någon fast scen, utan har i stället arrangerat humorkvällar på olika platser. En påkostad inramning till ett lågt inträde är ett motto. Klubben vill blanda olika humorformer samt erfarna komiker med debutanter.

2007 Startade klubben på Pelikanteaterns mycket intima scen som då låg på Chalmersgatan strax intill Avenyn. De 37 platserna räckte inte till då glädjande nog såväl radio och tv som tidningar uppmärksammat klubben.

2008 Flyttade klubben till Röda Sten efter en inbjudan av Göteborgsprofilen Henrik Wallgren. Där utvecklades klubben ytterligare och en trogen publikskara fann en vana i att se Bajsnödigts komiker varannan vecka.

2011 Efter några år på Röda sten var det dags att flytta till House of Win-Win på Tredje Långgatan. Här var publiktrycket hårt och stämningen bubblade i den fina lokalen.

2012 Beslöt Bajsnödigt sig för att arrangera kvällar mer hängivet men kanske lite mer sällan. Ett samarbete med Göta studentkår inleddes och klubben gjorde en av sina mest påkostade kvällar på Kafé Haga under våren och planerar nu fler kvällar i höst.

Bajsnödigt drivs av Stefan Garhamn och Arvid Asplund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>