Kurt Wagner + Cortney Tidwell = KORT

Bajsnödigt är fortfarande en humorklubb. Vi lovar! Det är bara så fantastiskt att omges av god musik. Dels har vi de senaste showkvällarna haft storbandet Tongångarne i ryggen. Att kliva upp på scenen när de dundrar ut vår signaturmelodi känns magiskt. Vi har också äran att samarbeta med Michael Sipos som nog måste vara en av Göteborgs mest inbitna skivbacksrävar. Så i väntan på nästa show rekommenderas starkt att följa Sipos tips här på sidan.

Nästa Bajsnödigt blir den 29 november på Kafé Haga.

Vecka 39

KORT – Picking Wild Mountain Berries
Kurt Wagner från Lambchop och countryartisten Cortney Tidwell gick ihop och släppte en makalöst bra countryplatta för två år sedan. Skivan innehåller tolkningar av låtar från skivbolaget Chart Records digra katalog. Ett bolag som Cortneys farfar ägde och hennes mamma spelade in på. Många av låtarna på skivan är relativt lugna, men den här sprudlar av glädje och samkväm i bärsnåren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>